top of page

Locurile noastre preferate unde poti servi masa in Harman si imprejurimi


IN HARMAN


HOF HARMAN


HOF Harman, un loc minunat în care veți găsi o mancare delicioasă, gatita de vecinele noastre cu pasiune, din ingrediente de la producători locali, inclusiv din gospodaria lor proprie. Meniul este simplu și curat, cu rețete specifice zonei. Atmosfera este relaxanta si va permite sa va bucurati de o pauza binemeritata La HOF, puteți explora grădina de legume.


HARMAN, STRADA MIHAI VITEAZUL 429

doar pe baza de rezervare

0722 221 140




FISH 4 LIFE


Fish4life este un restaurant/ fermă piscicola care ofera o experiență unica de dining într-un mediu natural si autentic.

Restaurantul este orientat spre conceptul Farm2Table, ceea ce inseamna ca majoritatea ingredientelor folosite în prepararea meniului sunt crescute în propria ferma.

Fish4life are o terasă generoasa, ideala pentru a te bucura de soare și peisajul natural din jur.


HARMAN, STRADA LACURILOR NR 1



IN SFANTU GHEORGHE


SZIKRA


Un restaurant unic unde mancarea devine o experiență de neuitat.

Chef-ul restaurantului, Madalina Roman, a creat un meniu bazat pe calitate, simplitate și valoarea reala a ingredientelor, combinând aceste aspecte cu pasiunea sa pentru gatit si creativitatea nelimitata.

Specialitatile gastronomice sunt pregatite în mare parte din ingrediente locale sau culese din grădina proprie a restaurantului, oferind astfel o experiență gustativa si vizuala de neuitat pentru fiecare oaspete.


SFANTU GHEORGHE, STRADA OLTULUI NR 5 - Isabella Boutique Hotel

0741 258 646




IN BRASOV


BISTRO DE L'ARTE


Bistro de l'Arte are peste 20 de ani si este unul dintre cele mai vechi localuri din Brasov.

Aici vei gasi mancare corecta, proaspata, sanatoasa, provenita din surse locale si bauturi curate, autohtone sau aduse de prin lume.

Oana Coanta, bucatarul si co-proprietarul Bistro de l’Arte, a fost desemnata de ghidul Gault&Millau „Woman Chef of the Year”.


BRASOV, PIATA GEORGE ENESCU NR 11 BIS



DEI FRATI


Dei Frati este un restaurant cu specific italian situat în inima Brasovului, cu o atmosfera primitoare. Aici veti gasi o selectie faina de preparate italiene autentice, pregatite cu ingrediente proaspete si de calitate superioara.


BRASOV, PIATA GEORGE ENESCU NR 16



SUB TAMPA


Restaurantul Sub Tampa ofera o bucatarie neotraditionala transilvăneana si o priveliste deosebita asupra centrului vechi al orasului. Într-un cadru intim si confortabil, veti fi servit cu cele mai bune preparate traditionale reinterpretate intr-un stil modern.


BRASOV, ALEEA TIBERIU BREDICEANU







46 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page